lauantai 24. toukokuuta 2014

We will rock you -musikaali


Torstai-iltana 8.5. oltiin porukan kanssa katsomassa Dominion Theatressa We will rock you -musikaalia, joka pohjautuu Queen-yhtyeen musiikkiin. Teatteriin päästiin kulkemalla metrolla Tottenhamn Court Roadille. 

Musikaali kertoi tulevaisuuteen sijoittuvasta Ga Ga -maailmasta, joka kerran oli Maapallo. Ihmiset katsovat samoja elokuvia, käyttävät samanlaisia vaatteita ja ajattelevat samoja ajatuksia. Kaikenlaisten soittimien käyttö ja valmistus on ehdottomasti kiellettyä. Vain yhtiön tietokoneet tuottavat musiikkia. Killer Queen johtaa maailmaa Ga Ga -poliisien avustamana.
Tästä maailmasta löytyy kuitenkin näitä sääntöjä vastaan kapinoivia ihmisiä, joita kutsutaan nimellä Bohemians. Nämä ihmiset uskovat kulta-aikaan (The Rhapsody), jolloin nuoret perustivat bändinsä ja kirjoittivat kappaleensa itse. Yksi näistä ihmisistä on nimeltään Galileo Figaro, joka tapaa myös samoin ajattelevan tytön. Tyttöä Galileo alkaa kutsua nimellä Scaramouch ja yhdessä he aikovat tuoda rock-musiikin takaisin...

Musikaali oli hieno ja erilainen kokemus verrattuna Suomen näytöksiin. Musikaali oli selvästi loppuunmyyty. Esiintyjät olivat upeita ja ylittivät kaikki odotukset esittämällään musiikilla. Osa Queenin kappaleista oli jo ennestään tuttuja ja vaikka Queenin musiikki ei olisikaan ennestään tuttua, kappaleet jäivät soimaan päähän seuraavaan aamuun asti.

Dominion Theatre





- Oona ja Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.