maanantai 19. toukokuuta 2014

Vapaa-aikaa Lontoossa with happy family

Keskiviikko 7.5.2014

#Happy family saatiin koottua heti ensimäisen vapaa-ajan alettua, London Eyen jälkeen. Emme tunteneet toisiamme ennestään sitten yhtään ja yhtäkkiä olimme muodostaneet jo perheen. Lähdettiin heti kiertelemään kaupungille, ja ensimäiseksi päädyimme Starbucksiin, jossa kukaan meistä ei ollut käynyt aikaisemmin. Kaikilla meni tilauksissa jotain vikaan, tai tuotteet oli muuten vain epäilyttäviä, varsinkin Millan Sunshine elämys. Covent Gardenissa törmäsimme ehkä epätoivoisimpaan ja legendaarisimpaan katutaiteilijaan ikinä. Illan lopuksi käytiin Shardissa, jossa vietimme aikaa noin puolitoista tuntia kuvia otellen ja maisemia ihaillen. 


Torstai 8.5.2014

Film Walkin jälkeen suunnittelimme päivän kohteitamme sateenvarjojen alla. Lopulta päätimme lähteä Baker (bacon)Streetille ja teimme kierroksen Sherlock Holmes -museon kaupassa. Sieltä lähdettyämme otimme kohteeksi Madame Tussaudin vahakabinetin.

Perjantai 9.5.2014

Warner Bros. Studio kierroksen jälkeen koko loppuilta meni shoppailessa kaupungilla ja kävimme mm. Harrodsilla.

Lauantai 10.5.2014

James Bond -museokierroksen jälkeen lähdimme Camdeniin kiertelemään toria ja maistamaan Bang Bang Chickenia, sun muita herkkuja. Tunnelma ja maisemat paikassa olivat mahtavia, vaikkei sää joissakin kohdissa meitä oikein suosinutkaan. Pääsimme myös seuraamaan veneiden kulkua kanaaleissa ja sulkuporteissa.

Sunnuntai 11.5.2014

Sunnuntaipäivän museokierroksen jälkeen teimme viimeisetkin shoppailukierrokset ja lopulta suuntasimme jälleen Camdeniin syömään ja ostelemaan. Lopulta kävi, mitä ei todellakaan olisi saanut, varsinkaan viimeisenä päivänä, metroasema suljettiin. Kaikkien vaikeuksien, juoksun, metroasemien ja parin taksin kautta pääsimme kuitenkin loppujen lopuksi ajoissa Heathrown lentokentälle.








#HappyFamily
Bartollini!, Vähiksen gazelli, Sömbrerö och Emu
(Tatu, Milla, Samu ja Emilia)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.